top of page

Έρευνα Λίπους και Κυτταρίτιδας

Date

11 Ιουλίου 2013

Test Device

Test Article

ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ


Η κυτταρίτιδα είναι μια συλλογή λίπους που σπρώχνει τον συνδετικό ιστό κάτω από το δέρμα. Προκαλεί ανεπιθύμητες αλλαγές στην εμφάνιση του δέρματος. Η κυτταρίτιδα είναι πολύ συχνή στις γυναίκες παρά στους άνδρες λόγω των διαφορών στον τρόπο με τον οποίο το λίπος, οι μυς και ο συνδετικός ιστός κατανέμονται κάτω από το δέρμα. Η υπερκατανάλωση κορεσμένων λιπαρών και ζαχαρούχων ειδών, η έλλειψη άσκησης και σωματικής δραστηριότητας, η καθιστική ζωή, οι αλλαγές στις ορμόνες, η υπερπαραγωγή οιστρογόνων είναι μερικές από τις αιτίες ανάπτυξης κυτταρίτιδας.


ΣΑΡΩΣΗ DEXA Ή DXA


Η απορρόφηση με ακτίνες Χ διπλής ενέργειας, μια σάρωση DEXA / DXA, είναι σήμερα η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη μέθοδος για τη μέτρηση της συνολικής σύστασης του σώματος και της περιεκτικότητας σε λίπος με υψηλό βαθμό ακρίβειας. Ένας ασθενής ξαπλώνει σε ένα εξεταστικό τραπέζι και ο σαρωτής κατευθύνει την ενέργεια των ακτίνων Χ από δύο διαφορετικές πηγές σε μια καθορισμένη συχνότητα.


DIAMOND HYBRID EDITION (DHE)


Το DHE είναι μια επαναστατική ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιεί δύο συνεργιστικά θεραπευτικά αποτελέσματα για να καθαρίσει τις τοξίνες και να κάψει σχολαστικά τα περιττά λίπη και την κυτταρίτιδα ταυτόχρονα. Οι εφαρμογές απευθύνονται σε περιοχές του σώματος που είναι επιρρεπείς στη συσσώρευση λίπους και κυτταρίτιδας, όπως οι περιοχές του κορμού, των χεριών και των ποδιών. Οι επιδράσεις του DHE αναφέρεται ότι είναι άμεσες από τον κατασκευαστή (Kenrico) και επιβεβαιώνονται περαιτέρω από τους συμμετέχοντες.


Η κλινική μελέτη είναι μια ανοιχτή δοκιμή για περίοδο τριάντα (30) ημερών με μέγιστο αριθμό εφαρμογών δύο φορές (2x) / ημέρα. Οι ασθενείς επιλέχθηκαν τυχαία μεταξύ της ηλικιακής ομάδας μεταξύ 25 και 65 ετών. Οι σωματικές δραστηριότητες όπως ασκήσεις απαγορεύτηκαν ή περιορίστηκαν με προσεκτική παρακολούθηση κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Αποτέλεσμα



DEXA σάρωση σε γυναίκα 49 ετών. Το ποσοστό των λιπών και της κυτταρίτιδας μειώθηκε σημαντικά (μείον 9,7% στον κορμό και μείον 14,6% συνολικά) μετά από συνεχή θεραπεία 30 ημερών με χρήση Kenrico Diamond Hybrid Edition (DHE).




DEXA σάρωση σε γυναίκα 35 ετών. Το ποσοστό των λιπών και της κυτταρίτιδας μειώθηκε σημαντικά (μείον 7,5% στα πόδια και μείον 9,7% συνολικά) μετά από συνεχή θεραπεία 30 ημερών με χρήση Kenrico Diamond Hybrid Edition (DHE).




DEXA σάρωση σε γυναίκα 27 ετών. Το ποσοστό των λιπών και της κυτταρίτιδας μειώθηκε σημαντικά (μείον 11,3% στα πόδια και μείον 13,3% συνολικά) μετά από συνεχή θεραπεία 30 ημερών με τη χρήση Kenrico Diamond Hybrid Edition (DHE).




DEXA σάρωση σε άνδρα 31 ετών. Το ποσοστό των λιπών και της κυτταρίτιδας μειώθηκε σημαντικά (μείον 8,9% στον κορμό και μείον 12,0% συνολικά) μετά από συνεχή θεραπεία 30 ημερών με χρήση Kenrico Diamond Hybrid Edition (DHE).




DEXA σάρωση σε γυναίκα 62 ετών. Το ποσοστό των λιπών και της κυτταρίτιδας μειώθηκε σημαντικά (μείον 10,0% στον κορμό και μείον 15,0% συνολικά) μετά από συνεχή θεραπεία 30 ημερών με χρήση Kenrico Diamond Hybrid Edition (DHE)

bottom of page