top of page

Επιδράσεις των επιθεμάτων ZEO στην Αποτοξίνωση από Βαρέα Μέταλλα

Date

5 Δεκεμβρίου 2008 - 6 Μαρτίου 2009

Test Device

Test Article

ΣΚΟΠΟΣ


Ο σκοπός αυτής της μελέτης είναι να διευκρινίσει τις επιδράσεις των επιθεμάτων ZEO στις αλλαγές των βαρέων μετάλλων του ανθρώπινου σώματος σε νέους, νεαρούς ενήλικες, μεσήλικες και ηλικιωμένους εθελοντές.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Προηγούμενες κλινικές δοκιμές έχουν αποκαλύψει ότι το Kenrico Sap Sheet TRMX-2 προκαλεί αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα, αλλά έχουν πραγματοποιηθεί λίγες κλινικές δοκιμές για την επαλήθευση των επιδράσεων του Kenrico Sap Sheet ZEO. Η μελέτη έχει σχεδιαστεί για την αξιολόγηση των επιπτώσεων των επιθεμάτων ZEO στις αλλαγές συχνότητας των βαρέων μετάλλων μέσω ανάλυσης μαλλιών ως δείκτη αποτοξίνωσης από βαρέα μέταλλα σε νέους, νεαρούς ενήλικες, μεσήλικες και ηλικιωμένους εθελοντές.


Ηλικίες κατάλληλες για μελέτη: 21 ετών έως 65 ετών

Φύλα που είναι επιλέξιμα για μελέτη: Και τα δύο


ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ


Η δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα είναι η τοξική συσσώρευση βαρέων μετάλλων στους μαλακούς ιστούς του σώματος. Τα βαρέα μέταλλα είναι χημικά στοιχεία που έχουν ειδικό βάρος (ένα μέτρο πυκνότητας) τουλάχιστον πέντε φορές μεγαλύτερο από αυτό του νερού. Τα βαρέα μέταλλα που εμπλέκονται συχνότερα σε τυχαία ανθρώπινη δηλητηρίαση είναι ο μόλυβδος, ο υδράργυρος, το αρσενικό και το κάδμιο. Τα βαρέα μέταλλα μπορούν να εισέλθουν στο σώμα με την τροφή, το νερό ή τον αέρα ή με απορρόφηση μέσω του δέρματος. Μόλις εισέλθουν στο σώμα, ανταγωνίζονται και εκτοπίζουν βασικά μέταλλα και παρεμβαίνουν στη λειτουργία του συστήματος οργάνων. Οι άνθρωποι μπορεί να έρθουν σε επαφή με βαρέα μέταλλα στη βιομηχανική εργασία, τη φαρμακευτική βιομηχανία και τη γεωργία. Τα παιδιά μπορεί να δηλητηριαστούν ως αποτέλεσμα του παιχνιδιού σε μολυσμένο έδαφος. Η δηλητηρίαση από μόλυβδο σε ενήλικες έχει εντοπιστεί στη χρήση υαλοπινάκων με βάση τον μόλυβδο σε αγγεία που προορίζονται για χρήση με τρόφιμα.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ των ΜΑΛΛΙΩΝ


Τα μαλλιά μπορούν να συσσωρεύσουν περισσότερα από τριάντα μέταλλα, ιχνοστοιχεία και τοξίνες σε μια περίοδο ανάπτυξης τριών μηνών. Οι υποστηρικτές της ανάλυσης μαλλιών ισχυρίζονται ότι μπορούν να ανιχνευθούν ακόμη και οι μικρότερες ποσότητες. Με βάση την ανάλυση, μπορούν να συστηθούν διατροφικά και θεραπευτικά μέτρα για τη διόρθωση των ανισορροπιών και την αποτοξίνωση του οργανισμού.

Αποτέλεσμα


Ανάλυση μαλλιών σε γυναίκα 46 ετών. Ο υδράργυρος, ο μόλυβδος και το αρσενικό έπεσαν σημαντικά μετά από συνεχή 3 μήνες αποτοξίνωσης χρησιμοποιώντας Kenrico Sap Sheet ZEO.



Ανάλυση μαλλιών σε άνδρα 61 ετών. Ο μόλυβδος και το αρσενικό έπεσαν σημαντικά μετά από συνεχή 3 μήνες αποτοξίνωσης χρησιμοποιώντας Kenrico Sap Sheet ZEO.



Ανάλυση μαλλιών σε άνδρα 32 ετών. Το βηρύλλιο, το κάδμιο, ο υδράργυρος, το αλουμίνιο, ο μόλυβδος και το αρσενικό έπεσαν σημαντικά μετά από συνεχή 3 μήνες αποτοξίνωσης χρησιμοποιώντας Kenrico Sap Sheet ZEO.



Ανάλυση μαλλιών σε γυναίκα 21 ετών. Το κάδμιο, ο μόλυβδος και το αρσενικό έπεσαν σημαντικά μετά από συνεχή 3 μήνες αποτοξίνωσης χρησιμοποιώντας Kenrico Sap Sheet ZEO.



Ανάλυση μαλλιών σε γυναίκα 28 ετών. Το βηρύλλιο, το κάδμιο, ο μόλυβδος και το αρσενικό έπεσαν σημαντικά μετά από συνεχή 3 μήνες αποτοξίνωσης χρησιμοποιώντας Kenrico Sap Sheet ZEO.



Ανάλυση μαλλιών σε άνδρα 57 ετών. Το αλουμίνιο και ο μόλυβδος έπεσαν σημαντικά μετά από συνεχή 3 μήνες αποτοξίνωσης με χρήση του Kenrico Sap Sheet ZEO.



Ανάλυση μαλλιών σε γυναίκα 62 ετών. Το βηρύλλιο, ο μόλυβδος και το αρσενικό έπεσαν σημαντικά μετά από συνεχή 3 μήνες αποτοξίνωσης χρησιμοποιώντας Kenrico Sap Sheet ZEO.

bottom of page