top of page

Κλινική Μελέτη της έκδοσης Superior (Lexirin)

Date

1 Οκτωβρίου 2005 - 1 Σεπτεμβρίου 2012

Test Device

Test Article

ΣΚΟΠΟΣ


Η απόπτωση είναι μια φυσιολογική φυσιολογική διαδικασία που οδηγεί σε μεμονωμένο κυτταρικό θάνατο. Αυτή η διαδικασία προγραμματισμένου κυτταρικού θανάτου εμπλέκεται σε μια ποικιλία φυσιολογικών και παθογόνων βιολογικών συμβάντων και μπορεί να προκληθεί από έναν αριθμό άσχετων ερεθισμάτων. Αλλαγές στη βιολογική ρύθμιση της απόπτωσης συμβαίνουν επίσης κατά τη γήρανση και ευθύνονται για πολλές από τις καταστάσεις και ασθένειες που σχετίζονται με τη γήρανση. Ο αποπτωτικός κυτταρικός θάνατος φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο στη βλάβη των ιστών που συμβαίνει σε συνδυασμό με διάφορες ανώμαλες καταστάσεις, για παράδειγμα, ισχαιμία και διάφορες γαστρεντερικές διαταραχές.


Η ισχαιμία είναι το αποτέλεσμα της νεκρής ροής αίματος σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή όργανο του σώματος. Η ισχαιμία είναι υπεύθυνη για πολλούς σημαντικούς τύπους φυσιολογικών βλαβών, όπως εγκεφαλική βλάβη, τραύμα νωτιαίου μυελού και ισχαιμία του μυοκαρδίου.

Αποτέλεσμα

Κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους με 300 συμμετέχοντες επιβεβαίωσαν τα θετικά αποτελέσματα της Superior Edition (LEXIRIN) στη θεραπεία γαστρεντερικών διαταραχών και άλλων ευρέος φάσματος ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Αλτσχάιμερ.


Οι κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους πέρασαν τη Δοκιμή Φάσης Ι από το USFDA. Σε 20 ασθενείς που έλαβαν ακτινοθεραπεία (από τους 300 συμμετέχοντες), η κλινική μελέτη έδειξε σημαντικά θετικά αποτελέσματα με πρώιμη μετεγχειρητική επιστροφή στο ισοζύγιο αζώτου, πρώιμη επιστροφή των ήχων του εντέρου, χωρίς σοβαρή ή αιματηρή διάρροια και μειωμένη νοσηλεία.


Η Superior Edition (LEXIRIN) κατασκευάζεται με χρήση προηγμένης εξαγωγής νερού και προστατεύεται με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας US6,413,556 και US6,793,945.


Η Superior Edition (LEXIRIN) παρέχει τις αντι-αποπτωτικές συνθέσεις που παράγονται με εκχύλιση νατοκινάσης από οργανική σόγια με την προσθήκη SOD (Superoxide Dismutase), που αναφέρεται ως Lexirin. Τα επιθέματα LEXIRIN μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία ή την πρόληψη μιας ανεπιθύμητης κατάστασης που σχετίζεται με την απόπτωση (κυτταρικός θάνατος, κυτταρική βλάβη ή βλάβη οργάνων), συμπεριλαμβανομένων γαστρεντερικών διαταραχών, επιβλαβών δερματολογικών καταστάσεων, ανοσοκαταστολής ή ανοσοανεπάρκειας, βλάβης επαναιμάτωσης που προκύπτει από ισχαιμία, καρδιαγγειακές διαταραχές, επούλωση πληγών , μεταμόσχευση, απόρριψη ιστού και νόσο του Αλτσχάιμερ.


Η αποτελεσματικότητα της Superior Edition (LEXIRIN) στη θωράκιση του γαστρεντερικού σωλήνα από βλάβες και στην πρόληψη της διάρροιας:



Superior edition (LEXIRIN) protects Stomach lining

Superior edition (LEXIRIN) decreases Diarrhea


Η αποτελεσματικότητα της Superior Edition (LEXIRIN) στην πρόληψη της βλάβης των οργάνων από τη γήρανση ή τις ρίζες. Η σύνθεση του LEXIRIN μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ελιξίριο ζωής για την παράταση της διάρκειας ζωής φυσιολογικού υγιούς ανθρώπου ή ανθρώπου με σοβαρή ασθένεια (όπως ο HIV):



Superior edition (LEXIRIN) protects organs against damages

Superior edition (LEXIRIN) increases lifespan of HIV patients

Complete Histology of superior

bottom of page